- بازدید : (1782)
برای فعال کردن این سرویس فقط کافیست به صفحه Google Web History بروید و بر روی Bookmarks کلیک کنید. اگر سرویس WebHistory را فعال کرده باشید میتوانید سایتهایی را که در سابقه وبگردی شما قرار دارد را Bookmark کنید و این کار به راحتی کلیک بر روی ستاره معروف گوگل است که در بیشتر سرویسهای آن در کنار مطالب و یا اطلاعات کاربران ظاهر میشود.

برای Bookmark کردن یک لینک در WebHistory فقط کافیست بر روی ستاره کنار آن کلیک کنید.
بعد از کلیک بر روی Bookmark، در انتهای صفحه، با یک Bookmarklet مواجه میشوید که گوگل از شما میخواهد تا آن را بر روی نوار Bookmark خود قرار دهید. Bookmarkletها ابزارهای کوچکی هستند که میتوانند در صورت لزوم اطلاعاتی را برای سایت تولید کننده آنها بفرستند، Bookmarklet گوگل به شما امکان میدهد تا یک سایت را به لیست سایتهای مورد علاقه خود اضافه کنید.
بعد از قرار دادن Bookmarklet بر روی نوار Bookmark مرورگر خود، هر وقت بخواهید سایتی را به لیست سایتهای مورد علاقه خود در گوگل اضافه کنید فقط کافیست بر روی Bookmarlet کلیک کنید تا فرم زیر برای شما نمایش داده شود و اطلاعات سایت را برای گوگل ارسال کنید، از این به بعد میتوانید به آدرس و اطلاعات سایت مورد نظر از هر کامپیوتر و یا مرورگری دسترسی داشته باشید.
گوگل امکان اضافه کردن یک یادداشت و همچنین برچسبگذاری سایتهای فرستاده شده به Google Bookmarks را نیز فراهم کرده است.
گجتی نیز برای دسترسی به لیست Bookmarkهای شما برای صفحه iGoogle طراحی شده است تا بتوانید سایتهای مورد علاقه خود را از آنجا اضافه کنید و یا به آنها دسترسی پیدا کنید.
در صورتی که Google Toolbar را بر روی مرورگر خود نصب کرده باشید، آیکون ستاره موجود بر روی این نوار ابزار شما را به لیست سایتهای ستارهدار شما هدایت میکند.
Google Bookmark در راستای تکمیل کردن سرویس WebHistory تولید شد و در ابتدا فقط در داخل WebHistory قابل دسترس بود. Google Bookmark ابزاری ساده است که خیلی مورد استقبال کاربران گوگل قرار نگرفته است، نویسنده، این موضوع را ناشی از تبلیغات کم و معرفی محدود این سرویس میداند و شاید اهمیت کم این سرویس برای گوگل با توجه به حضور سرویسهایی مانند گوگل ریدر که به طور مستقیم با مطالب یک سایت در ارتباط است، قابل توجیه باشد. گوگل ریدر تمام مطالب یک سایت را، نه فقط یک صفحه و آدرس آن، بلکه تمام جزئیات تک تک مطالب را برای کاربران فراهم و نشانهگذاری میکند؛ با توجه به قدرت گوگل ریدر در نشانهگذاری سایتها و مطالب آنها میتوان گوگل ریدر را دلیل توسعه محدود این سرویس نزد گوگل دانست.

- فارسی ساز ویندوز محبوب ۷ – نسخه ۳۲ و ۶۴بیت
- 10 نكته درباره Microsoft Share Point Services
- 10 نكته درباره ابزارهاي NETSH
- 10 نکته درباره DomainTrust اکتیودایرکتوری
- 10 نكته درباره امنيت ارتباطات بيسيم
- 10 نکته درباره رفع ایرادهاي اتصالات VPN
- 10 نکته درباره مدیریت پروژههای IT
- 10 نکته درباره فهرستهای کنترل دسترسی Cisco IOS
- 10 نكته درباره سرويس بهروزرساني ويندوز سرور
- 10 نکته درباره SQL Server 2005
پس به همین دلیل ازتون ممنون میشیم که سوالات غیرمرتبط با این مطلب را در انجمن های سایت مطرح کنید . در بخش نظرات فقط سوالات مرتبط با مطلب پاسخ داده خواهد شد .